Gå til Dansk webside

Recommendations - What they say about Miss Minna

Here is a little selection of what they say about Miss Minna.
Freely translated from Danish.


Sexy experience at my hotel
Seeing you entering the bar at my hotel was great. You looked better than I expected.
I enjoyed very much being with you. You have a wonderful sense of humour so your company was not only about sex but you really made me laugh and smile. I'm already looking forward to coming back to Copenhagen.
 
Hugs and kisses
Odd from Norway
**********************
 
Total great experience

Hi Minna. Thanks for today. Such a wonderful experience. You're so delicious and nice - to cuddle with, to kiss with, to taste, talk and fuck. And you understand that sex happens both between the legs and the ears. I'll be back soon. Take care.
Love Erik S.
PS. Next time I'll be there in time!

**********************

Thank you  
Hi Minna
I just want to thank you for a cosy and wonderful date with you yesterday afternoon. It was a wonderful experience which I'll definetely repeat. Maybe spiced up a bit with other ways of having sex etc. Take care of yourself.

Hugs from Hans P
 
   
**********************  

Hi Minna

Thanks for today. It was lovely as always. What a shame that you don't live in my part of the country, but I guess I'd then be addicted to you.....

But I had a super experience again again...

Hope to see you soon in Århus.

Love Knajten / Århus

**********************

 
Hey
I haven't visited you for some time but then I saw that you had a guest book so I wanted to thank you for the wonderful kinky blowjob you gave me. Soo good to come in your warm mouth and to see that it turned you on. Thanks.

Regards Kim

**********************

 
hey
.... and thanks for the lovely experience in Århus. Next time - sweetie - you come to this part of the country count me in for at couple of hours. You're such a delicious woman.

Hugz from Allan

**********************

 
TEXT BELOW NEEDS TRANSLATION  
   
Hej Minna

Du har givet mig nogle skønne blowjobs. Den måde du har leget med din tunge på omkring min pik og mine nosser gør mig vanvittig at tænke på det. Også at se pikken forsvinde i dybet af din mund samtidig med at du har stirret dybt ind i mine øjne.... Min pik sidder og vokser nu.
Jeg ved ikke om du husker mig, men vi mødtes sidste gang på stien i Klampenborg (nogle mdr siden), hvor jeg havde lagt op til at vi skulle kneppe bag i min varebil, men skuffede dig i stedet med at ville have et blowjob. Nu har jeg bare helt vildt lyst til at kneppe dig fordi jeg forestiller mig du giver mig fed oplevelse.
Jeg trænger til at kneppe dig allerede i dag, så jo hurtigere jeg hører - jaah ...

Vi ses
Liderlige M

**********************

 

Hej Minna

Det var en helt fantastisk aften vi havde. Glæder mig allerede til vi ses igen.
Har lige fået en masse penge tilbage i skat. Så det bliver nok før end du aner
;-)
Håber du også havde en god aften, du var bare alletiders. Både til snakken
og sex.

Mange varme knus og kram Bjørn                                                 

**********************

Hej Minna
Torsdag d.xx/x kl. 14:30 et sted i Bagsværd - er det tiden og stedet jeg skal se frem til de næste 10 dage? Det var dejligt at du har tid til at mødes for jeg savner virkelig at føle dig - for jeg har aldrig mødt nogen der kan det du kan - ikke blot dit udseende og dit frække væsen, men også den fysiske følelse - du må virkelig træne nogle vitale muskler dernede! Glæder mig til at se og ikke mindst mærke dig, Minna

Mvh. R

***********************

Hej igen min skønne frække mis ..
Hold da k... hvor er du bare dejlig !! Du ser skøn ud, og slikker og elsker som en gudinde .. Jeg kan virkelig ikke mindes at have haft så dejlig en oplevelse (meget længe .....)

Du duftede skønt, og din krop var fast og dejlig, og den røv er da noget af det smukkeste jeg har set .. jeg må og skal helt sikkert møde dig igen, og vil straks begynde at "spare op" til nyt eventyr med dig, hvor jeg så må have en "mindre" dildo med så der kan blive plads til os "begge" der bagved .. En dag kunne jeg helt sikkert også tænke mig at du leger vildt med dig selv, hvorefter du slikker mig overalt tirrer, og pirrer mig og så slikker mig til jeg kommer mens jeg har din skønne fisse i min mund .. Ja, og så en dag må jeg jo nok også prøve at "straffe" dig lidt, evt. binde dig, bruge dig; men det tager vi hen af vejen .. håber du også nød det .. det var skønt at høre dig give liderligheden frit løb ..

Knus og kram og frække hilsner og tanker fra din beundrer,, L

*********************

Hej mis
Tak for en forrygende time, der godt må gentages på et senere tidspunkt. Jeg skriver eller ringer når jeg har samlet penge og safter til endnu et besøg - din tunge er guld værd !!!

Stort kys HP

***********************

Kære Mis!
Tak for sidst! Det var en lækker oplevelse. Det er rigtigt hvad du skriver, jeg hørte englene sang. Jeg vil gerne mødes med dig en anden gang, har du mod på det? Frække hilsener K

*********************

Hej frække "mis" *SMMF*

Jeg vil bare lige sige tak for nogle utrolige dejlige frække hyggestunder i dag - du er ekstrem dejlig fræk, og det tænder mig så meget at liderligheden stråler så meget ud af dig *SMMF* Vi to er bestemt ikke færdige med at hygge os sammen. Jeg kunne godt tænke mig at have dig en hel aften på et hotelværelse, hvor vi så kunne kneppe alle de gange de skulle være, samt afprøve mig selv som din Herre, hvor jeg dominerer dig og giver dig lidt smæk *SMMMF* Jeg håber også du har nydt hyggestunderne i dag, og glæder mig til at høre fra dig.

Mange frække og liderlige hilsner P

*********************

hej mis
Tak for en helt kanon oplevelse, som jeg snart skal prøve igen. Man kan jo blive helt afhængig af en smuk kvinde som dig, der kæler for én. Men det var ikke løgn, det som du selv skriver, og det som jeg læste på den "hjemmeside" som er væk, at du giver fransk, så man ikke drømmer om det, engle synger ikke så godt som det var, jeg drømmer stadig om det om natten og må gå en tur på toilettet, jeg må nok sige at jeg NØD det det i fulde drag. Jeg håber at vi kan finde på noget i den nærmeste fremtid, for den oplevelse vil jeg meget gerne have igen, eller en tilsvarende, hvad siger du til dette.
KH B

**********************

hej tak for i dag.

lækkert med en liderlig pige på 47 i frækt undertøj,der giver sig fuldt ud. Håber at du fik noget ud af det selv,det lød sådan. Det var frækt at stikke fingrene op i din våde fisse og i din numse. Jeg nød at kneppe dig hårdt bag i og lege med din stramme fisse. Jeg ser frem til at komme til at kneppe dig og flytte nye grænser 1time - 2 timer eller måske en hel aften. (Hvor går dine grænser for hvad du vil ? )

M