Go to English website

Lovespot - ny fræk sexportal

 

Anbefalinger - Læs hvad andre udtaler om Miss Minna

Her kan du læse et lille udvalg af, hvad andre har udtalt om Miss Minna.


Hold da k***, hvor er du lækker

Jeg var meget spændt, da jeg skulle besøge dig og hold da op, hvor blev jeg positivt overrasket. Du ser jo kanon godt ud. Man skulle ikke tro, du er 47.
Tak for det skønneste sex, jeg har haft længe. Har længe drømt om at være sammen med en moden kvinde, der ved hvad det handler om, og det skal jeg sandelig love for, du gør. Du slikker pik som en drøm. At slikke dig og kneppe dig var endnu bedre. God lille stram fisse og så kan du bevæge dig. Det var f***** lækkert at være sammen med dig. Jeg kommer helt sikkert igen.

Knus
Lars


**********************
 
Det er jo rigtigt, hvad du skriver om dine blowjobs

Hej Minna. Jeg vil bare lige sige dig TAK for den skønneste slikketur. Jeg var jo meget spændt på, om du kunne leve op til din beskrivelse på din hjemmeside, men jeg må indrømme at jeg blev meget positivt overrasket. Det var faktisk bedre end jeg havde drømt om, og jeg hørte helt sikkert englene synge.
Uhhmm, kommer snart igen.

Frække tanker
Peter

**********************
 
Kanonlækker oplevelse
Hej Minna. Tak for idag - Sikken vidunderlig oplevelse ! Du er kanon lækker og dejlig - at nusse med, at kysse med, at smage på, snakke og bolle med og så forstår du at sex både foregår mellem benene og mellem ørene. Jeg kommer snart igen. Pas godt på dig selv.

Kærlig hilsen Erik S.
P.S. Næste gang skal jeg nok være præcis !

**********************

   
Hej Minna
Jeg ville bare sige tak, for et hyggeligt og dejligt møde med dig igår eftermiddag. Det var en dejlig oplevelse som tåler gentagelse engang.
Måske krydret med andre måder osv. Kan du have det godt.

Knus fra Hans P
 
   
**********************  
Hejsa Minna

Tak for idag, det var lækkert som altid, en skam du bor helt herovre ellers kunne man nok blive afhængig..

Men jeg fik en Super Oplevelse igen igen..

Håber vi ses snart i århus, hvis det kniber med tilmeldinger skal jeg gerne slå på tromme for det på logen.

KH Knajten / Århus

**********************

 
Hey
Det er et godt stykke tid siden jeg besøgte dig men så lige du havde en gæstebog tak for det vidunderlige kinky blowjob du gav mig hvor var det fedt at sprøjte i din varme mund og se det tændte dig samtidig.
Hilsen Kim

**********************

 
hejsa
... og tak for den dejlige oplevsel i århus næste gang må du godt skriv et par timer af til mig søde du er sq en dejlige kvinde
hilsen her fra
Allan

**********************

 
Hej Minna

Du har givet mig nogle skønne blowjobs. Den måde du har leget med din tunge på omkring min pik og mine nosser gør mig vanvittig at tænke på det. Også at se pikken forsvinde i dybet af din mund samtidig med at du har stirret dybt ind i mine øjne.... Min pik sidder og vokser nu.
Jeg ved ikke om du husker mig, men vi mødtes sidste gang på stien i Klampenborg (nogle mdr siden), hvor jeg havde lagt op til at vi skulle kneppe bag i min varebil, men skuffede dig i stedet med at ville have et blowjob. Nu har jeg bare helt vildt lyst til at kneppe dig fordi jeg forestiller mig du giver mig fed oplevelse.
Jeg trænger til at kneppe dig allerede i dag, så jo hurtigere jeg hører - jaah ...

Vi ses
Liderlige M

**********************

 

Hej Minna

Det var en helt fantastisk aften vi havde. Glæder mig allerede til vi ses igen.
Har lige fået en masse penge tilbage i skat. Så det bliver nok før end du aner
;-)
Håber du også havde en god aften, du var bare alletiders. Både til snakken
og sex.

Mange varme knus og kram Bjørn                                                 

**********************

Hej Minna
Torsdag d.xx/x kl. 14:30 et sted i Bagsværd - er det tiden og stedet jeg skal se frem til de næste 10 dage? Det var dejligt at du har tid til at mødes for jeg savner virkelig at føle dig - for jeg har aldrig mødt nogen der kan det du kan - ikke blot dit udseende og dit frække væsen, men også den fysiske følelse - du må virkelig træne nogle vitale muskler dernede! Glæder mig til at se og ikke mindst mærke dig, Minna

Mvh. R

***********************

Hej igen min skønne frække mis ..
Hold da k... hvor er du bare dejlig !! Du ser skøn ud, og slikker og elsker som en gudinde .. Jeg kan virkelig ikke mindes at have haft så dejlig en oplevelse (meget længe .....)

Du duftede skønt, og din krop var fast og dejlig, og den røv er da noget af det smukkeste jeg har set .. jeg må og skal helt sikkert møde dig igen, og vil straks begynde at "spare op" til nyt eventyr med dig, hvor jeg så må have en "mindre" dildo med så der kan blive plads til os "begge" der bagved .. En dag kunne jeg helt sikkert også tænke mig at du leger vildt med dig selv, hvorefter du slikker mig overalt tirrer, og pirrer mig og så slikker mig til jeg kommer mens jeg har din skønne fisse i min mund .. Ja, og så en dag må jeg jo nok også prøve at "straffe" dig lidt, evt. binde dig, bruge dig; men det tager vi hen af vejen .. håber du også nød det .. det var skønt at høre dig give liderligheden frit løb ..

Knus og kram og frække hilsner og tanker fra din beundrer,, L

*********************

Hej mis
Tak for en forrygende time, der godt må gentages på et senere tidspunkt. Jeg skriver eller ringer når jeg har samlet penge og safter til endnu et besøg - din tunge er guld værd !!!

Stort kys HP

***********************

Kære Mis!
Tak for sidst! Det var en lækker oplevelse. Det er rigtigt hvad du skriver, jeg hørte englene sang. Jeg vil gerne mødes med dig en anden gang, har du mod på det? Frække hilsener K

*********************

Hej frække "mis" *SMMF*

Jeg vil bare lige sige tak for nogle utrolige dejlige frække hyggestunder i dag - du er ekstrem dejlig fræk, og det tænder mig så meget at liderligheden stråler så meget ud af dig *SMMF* Vi to er bestemt ikke færdige med at hygge os sammen. Jeg kunne godt tænke mig at have dig en hel aften på et hotelværelse, hvor vi så kunne kneppe alle de gange de skulle være, samt afprøve mig selv som din Herre, hvor jeg dominerer dig og giver dig lidt smæk *SMMMF* Jeg håber også du har nydt hyggestunderne i dag, og glæder mig til at høre fra dig.

Mange frække og liderlige hilsner P

*********************

hej mis
Tak for en helt kanon oplevelse, som jeg snart skal prøve igen. Man kan jo blive helt afhængig af en smuk kvinde som dig, der kæler for én. Men det var ikke løgn, det som du selv skriver, og det som jeg læste på den "hjemmeside" som er væk, at du giver fransk, så man ikke drømmer om det, engle synger ikke så godt som det var, jeg drømmer stadig om det om natten og må gå en tur på toilettet, jeg må nok sige at jeg NØD det det i fulde drag. Jeg håber at vi kan finde på noget i den nærmeste fremtid, for den oplevelse vil jeg meget gerne have igen, eller en tilsvarende, hvad siger du til dette.
KH B

**********************

hej tak for i dag.

lækkert med en liderlig pige på 47 i frækt undertøj,der giver sig fuldt ud. Håber at du fik noget ud af det selv,det lød sådan. Det var frækt at stikke fingrene op i din våde fisse og i din numse. Jeg nød at kneppe dig hårdt bag i og lege med din stramme fisse. Jeg ser frem til at komme til at kneppe dig og flytte nye grænser 1 time - 2 timer eller måske en hel aften. (Hvor går dine grænser for hvad du vil ? )

M